Gerealiseerde Projecten

Paspoorthouder

Portpass

Voor één van onze dealers mochten we een aangepaste paspoorthouder maken waarbij we na aanleiding van de behoefte hebben gekozen voor model 1081 .

Badge

Kickin it

Een wel heel speciaal kofferlabel !
Nou ja kofferlabel..... de basis was dat wel, maar we hebben voor een grote voetbalclub er een toegangsbadge van mogen maken. Bovendien was niet alleen het gras groen, de toegangsbadge was dat natuurlijk ook. #vegan

Upcycle project

Schiphol

U kent ze misschien nog wel, die lederen (niet zo lekker zittende) stoelen in de terminals van Schiphol. Zij zochten een manier om dit milieubewust af te voeren. Er wordt een grote hoeveelheid stoelen vervangen, maar de kwaliteit van dit leder is oersterk. Daarom is het leder gestript en hebben we thema getrouw er een paspoorthouder van gemaakt. Toepasselijker kunnen we het echt niet maken.

Concept By Selecta

100%

Made in holland

Leather concept levert niet alleen standaard producten met een bedrukking maar ook een service. Concept By Selecta maakt elk leder product of past standaard producten naar wens aan. ALLES is mogelijk maar we adviseren u natuurlijk graag bij uw keuzes. Heeft u vragen of heeft u een "wild" idee voor een product ? Neem dan contact met ons op.